Počátek uzdravování z rakoviny plic 4. stupně

Vážení a milí,
děkuji Vám ze srdce za poslední setkání. Přinesli jste mi slova naprostého optimismu, totální důvěry a pozitivního zvratu v okamžiku, kdy lékařská diagnóza mluvila jednoznačně proti: recidivující rakovina plic ve IV., posledním stadiu s metastázami, včetně napadené páteře. Lékař také vyloučil možnost Biologické léčby. Optimismus a jistota u Vás prostě byly v protikladu s názorem lékařů.
Dva dny poté jsem se dostal na pracoviště specialisty a bylo zjištěno, že metastáza do páteře (největší komplikace pro léčbu) je diagnostický omyl, jde o drobnou krevní sraženinu. Léčba má příznivou perspektivu, ale půjde o to jakou zvolit. Během dalšího dne po velmi intenzivních modlitbách a skutečně reálném pocitu uzdravení, které jsem bez ohledu na příznaky cítil již od Vás, jsem měl telefonát z kliniky, kde mi sdělili, že při analýze vzorku nádoru zjistili, že ve všech kritériích je sensitivní na tzv. Biologickou léčbu.
Tu začali ihned a po dvou a půl týdnech nyní odpadly nejhorší pociťované příznaky tumoru. Vedlejší účinky léku jsou minimální. Vím, je to cesta na dlouhou trať a jsem teprve na začátku. Léčba bývá dlouhodobá a člověk nemusí dostávat vždy dobré zprávy od lékařů. Jedno ale vím, že se cítím od počátku uzdraven, jen je otázka času, kdy se to na veškeré symptomatické úrovni potvrdí. Svěřit se s něčím podobným bývá indikací na psychiatrické interview. Natolik jsem odborníkem na určitou oblast diagnostiky. Nicméně, já to tak cítím. A díky Vám.

JK