Svědectví z Kutné Hory: Hemeroidy jsou pryč

Toto svědectví píšu jako povzbuzení pro sestry a bratry, kteří se u nás vytrvale modlí v rámci akce „Místa uzdravení“ v Kutné Hoře.
Před časem jsem si rovnala papíry na stole a na jednom jsem zahlédla nadpis „Hemoroidy“. Připomnělo mi to situaci, kterou jsem procházela více než před rokem. Opět jsem přišla se svými neduhy na Místa uzdravení. A protože se mi těžko přiznávalo, že trpím nově i (lidově řečeno) hemeroidy, řekla jsem jen: Ještě něco přibylo, o čem se mi těžko mluví, ale když něco, z toho všeho, co mne trápí, ubyde, budu za to vděčná. Měla jsem při tom četbou článků z internetu zjištěno, že se jedná již o třetí stádium, Už jsem si hledala, kdo by mohl provést i speciální méně bolestivou operaci a za kolik. A bylo to za dost peněz. Hlavně jsem neviděla východisko, protože mám sedavé zaměstnání.
A teď jsem se tedy ocitla znovu na Místech uzdravení. Sestry a bratři měli pro mne opět slova povzbuzení. Ty vždy pomůžou a potěší a můžu vždy opět pohlédnout s nadějí do budoucnosti.
A modlili se opět i za moje zdraví. Pečlivě a vytrvale…
A co se nestalo. Po čtrnácti dnech jsem zjistila, že hemeroidy jsou pryč. Díky Bohu. Jasný Boží zákrok. A kolika mne to zbavilo potíží a strachu. Děkuji nyní Bohu i mým sourozencům za onu pečlivost a vytrvalost. A na Místa uzdravení budu chodit dál. Jsem zvědavá, co Bůh u mne ještě „odbourá“.

B.