Uzdravená štítná žláza

Krásný den, na jaře (v květnu) jsem byla v Praze na místě uzdravení, protože mě trápilo hodně zdravotních problémů a jedním z nich bylo onemocnění štítné žlázy. Přiznám se, že jsem si říkala, mám to na ten papír vůbec psát? Má to nějakou cenu? Vlastně mě to ani moc neomezuje, beru léky, protože štítná žláza nefunguje jak má, ale v životě jsou horší věci. Modlil se za mě intenzivně bratr (myslím Ondráček, omlouvám se teď nevím přesně) a pak jsem ještě v létě byla na Duchovním soustředění AC, kde mi jeden bratr řekl: Bůh tě uzdravuje, nevím co ti je, ale věřím, že ti Bůh říká, že tě uzdravuje.
Dnes jsem byla na kontrolní vyšetření na endokrinologii, kde se mě vyděšeně pan doktor ptal jestli je mi dobře, jestli mi nebuší srdce nebo tak. Podle krevních testů jsem totiž předávkovaná – haleluja, moje štítná žláza funguje, nepotřebuji léky. Tak chválím Boha za zázrak a chci se podělit se svou radostí. Jen Bohu patří chvála, když něco nefunguje a najednou začne 🙂 :-).
Jinak si dovolím poznámku, lékaři nedostatečnost tvorby hormonů štítné žlázy neléčí, pouze se prostřednictvím léků doplňují chybějící dávky hormonů štítné žlázy do organismu, tzn., že Bůh uzdravil to co nefungovalo. Krásný a požehnaný den v Pánu Ježíši Kristu.

Kateřina, září 2014